Pages

Thursday, December 23, 2010

Hari ini dalam sejarah 24 Dec 2010

Alhamdullilah..wahhh~~~ hari ini genap umur ku  20 tahun..thanks  all of your my beloved family and my friend thanks a lot...hari ini sungguh mengembirakan dalam sejarah hidup saya yang penuh dengan keriangan...Rindu kat family inshALLAH, saya akan balik hari nie my first  journey i've to go JB...pada 28 hb adalah saat yang saya nanti2 kan..i  believe its coming...hehehe...

Apy bUF D c-Da sweet 20!!!

ALLAH menberi ku peluang lagi untuk mengenali tentang kehidupan yang DIA beri..
Hamba mu ini hanya insan yang ciptaMU,
insan yang  lemah Dan yang daif lagi
ALLAH maha mengatahui....
aku sentiasa mencintaiMU dan menyayangiMu...
sentiasa menrindui KekasihMU....
sentiasa memujinya...
Ya ALLAH permudahkanlah hidup ini..

Wednesday, December 8, 2010

ah suasana dingin....

Hari ini aq bangun punyer lah lambat baaaaa....  xdak q sangka baaaa.........?????????


  • ?????
  • *****

Aik kat ketas 2???



Waaaaa hari ini saya bangun dari sweet dream saya dah nak tegah hari dah......lambatnyer
------->>> sebab tidow lambat lah sap suhh, study ka apa??
Waaaaa.....Dok lah nonton..heeeeeeee
---->>>waaaa best ney final bila , tahun depan ka ???
Waaaaa...Aik nie sinis ka pa nie??????
----->>> Dok la puji nie....
Waaaa.....alaaaaaa.....
----->>> Go ready !!!!


Anyway , saya akan try the best f my final exam ehm......kenapa owg len bole saya x, mungkin saya kurang berusaha ??? mungkin juga.... perkara nie perkara sama yang wujud setiap sem...perkara yang sama berlaku   setiap sem..... Dah taw ahpasal wat.....Hurm???? ehm 2 lah cda.........

Cda boleh pasti boleh ajaaa.........~~~~~ ahpasal plak pic nie saya bubuh???? heeeeeeee  xcomel langsunglah....however, pic nie x comel ka , x menarik ka, x cantek ka, x comot ka ...ia tetap menjadi pilihan saya sebab pic nie membuat saya terfikir sesuatu ********* heeeee
not bad lah  or not nice but something make me as aFire!!!!

Monday, December 6, 2010

Exam MooD

Semalam x sempat conteng kat blog saya tapi hari ALLAH izin saya dapat conteng blog saya nie hahahaha....Alhamdulillah, Ehm x lama final makin merak ke depan hari demi hari, detik demi detik saya rasa saat itu pasti tiba pada diri saya..Terima kasih para sahabat saya yang banyak membantu saya dalam pelbagai cara anda hulurkan pada saya trimaz semua...sayang semua coz ALLAH.....Hari upload pic apa plak aik..jeap3 nak download luk sebelum nak upload kat blog saya nie..hahahhah
Study2  waaaa napaknye 2 perkara yang perlu saya buat study3!!!!!

Sunday, December 5, 2010

Hari ini...

Hari ini saya sedihhhhh coz x mampu wat yg terbek dah salah saya sendiri.........

Bagiku hari ini ada lah hari yang sengat menyedih kan dalam sem V nie xpe lah.... Terima Kasih Ya ALLAH  membukakan hati q dan memperlihatkan mana silap dan salah q Alhamdulillah.....walaupun, next week dah nak exam macam2 ia akan berlaku kalau ia kehendakiNYA....Saya mendapat pengajaran kali ini iakan jadi pengajaran bagi diri ini....


video
wauhahahhahahha katun saya nie time bosan suka ton2 citer mcm nie..hehehhehe

Saturday, December 4, 2010

CooL Vs Hot...

Hari ini seperti biasa bagi saya  herm...mungkin hari ini lebih bek dari semalam mungkin esok lebih bek dari hari anyway lets wait and see hahahaha...Sambung wat WEB  4 my project hurm Alhamdulillah ALLAH bagi peluang ngan kami Thank You ALLAH....Dapat juga akhir nyer kami wat untuk register kat interface kitaowg wawaaaaaa~~~ happpy....


hahhahahha happy lah juga muka chibi maroku chan.........

Esok dah hari last untuk saya buang semua masalah project untuk sem nie tpi x semestinyer 4 next sem xda adaaaa tetap adaaa...chaiyoookkk...
lepas nie nak fokus untuk study plak....
nie bukan study mode nie eating mode nie silap bubuh pic plak malas nak carik wuahahhah........Erm anyway i will chaiyook Saya Nur Ajaaa.......
Fightinggggg.....

Friday, December 3, 2010

03/12/2010

wahh~~~ xlama lagi nak balik kampung nie...hahahhaa Final pown x lama wahhhhhhh
Hari dalam sejarah bagi saya sebab mayak menda yang menjadi sejarah dalam hidup saya pada ari ini hahahahaah antaranyer 
  • Umah kak Sue 
  • Wat WEB projek punyer
  • kotak pensil tetingal
  • pendrive tetingal
  • wat keja sampai habis
  • Nonton citer "formidable rivels"
  • mcm2 lah ari ini
  • Pening2 lalat
nie pic saya dan adiq saya....
Pic nie saya edit pown wauahahhaha

Wednesday, December 1, 2010

Luahan Hati Untuk Hari Ini....


hari nie aq hapy semacam jew ntah kenapa..hidup kowt hehehe..........rindu kat owang kat kampung mak, abah, adiq2, along  and nenek hehehe....emr x sabar nak balik nie tpi sem nie cda sedih koz balik sowg2 jew pown angah tertinggal kat c nie emr........

Personal Taste

hahahhahaha..personal taste like this movie.....
 wahhh~~~~~ berbulan2 saya x conteng kat blog saya nie rasa nie malam nie malaikat apa nek eik kat diri nie..ah time dah study week dah tapi x mcm study week pown ...mayak giler projek wah sem V wahh~~~~~
ya ALLAH....mayak nyer.... sem ini saya belajar macam2 

Lama-Lama

01/12/2010

wahh~~~ lama dah conteng Blog saya nie rindu nyer...awhhhhh minggu nie study week dah wahhhh x sangkaaaaaa nyer.... heeeeeee time study week lah nie eeee macam2 ada kena wat heee..
  • Kena wat projek
  • kena bentang
  • kena wat report
  •  bukan alang2 dapat projek heee..
walaubagaimanapun, masalah pasti ada jalan penyelasaiannya....hahhahhahah
ah karton kat atas 2 katon saya palingggg Suka...