Pages

Friday, May 20, 2011

UjianMu...

Ya Allah ujian, ujian dan ujian herm xleh kata la..
Ak dari x stress ke stress gara-gara c Faris nie oiesskkk.... ** ak jadi sengal bab dya lah nie, 
Plan nak wat solat hajat untuk Sc Comp Student last-last Allah x izin batal ..OOOOkkk ak terima...semalam ak terima meseg dari nama C Sengal :- 


Kita cancel solat hjat.
Dont asking,
pnjang cerita.


Oooook....nak wat camana dah Allah x izin.. Dalam on9 FB ak  info la kat member-member bahawa program tuh batal , lepas tuh member-member tanya kenapa?  ***pala hutak ak-->>ak hairan la apsal ak jak yg taw nie member-member len xtaw ke? , ak rasa ooo dya x sebarkan kali  nanti la tuh baru nak wat ayat kali ok fine....
Last-last esok ak on9 FB apasal c Faris x gtaw kat event nie programnya BATAL ak mula konpius  tegok chat box FB   dia on9 ak tegur la dengan ayat :-



Ak :-Faris betul-betul batal ke wei?
CS:- ni 20 kali



ookkkkkk fine....
wei masalahnya ak tanya diya baru kali ke 2 bukan 20 kalo xpe-xpe ak faham situasi dia..Tetiba plak la,
Member ak pown kata kalo kw nak datang datang la tapi kalo x datang kw yang rugi....
***pala hutak ak terlayang lagi...aissshh apasal plak dia nie, bukan batal ke?? .... Ak teringat muka c Faris aiskkkkk mamat nie..... Argggghhhhhh geram gila kat dya nie....Ak terpaksa gtaw kat dya info la kat event tuh kalo BATAL!!!! ngokkkkk betul la  pas tuh chow..ok fine... ak bukan nak chat ngan owg sengal nie.....  benci betul la heeeeeeeeeeeee........  Last- last ak terima PM  dari dia

maaf atas kesulitan yang tak dapat di elakkan..
dengan ini sukacita dimaklumkan.
program ni dibatalkan. (sukacita dukacita la hehehe farisX3)

Okk laaa baru wat rupanya...ak pown cuba la +ve thinking oowhh cian dya...
Ak tulis kali penuh kebencian dan kegeraman dengan mamat nie... Dislike U la....
So, cda kw citer nie nak wat apa.....***Alaa hilang la juga geram ak kat dia tuh dah dapat luah kan... 
Tapi kalo dya baca?? *****xmungkin la dya tuh owg-owg yang beragama jak dya layan....****ak x tersenarai ok....

Aku suke tengok pic nieyyy
Last word from me.... MAAF  ^_^ 




3 ulasan:

imf'z said...

sabar2 (:

'Wardah Hannan said...

no komen hahahaha

Saya Nur said...

maaf Faris..

Post a Comment

Thank You ALLAH...